Degenerescenţa Maculară

Ochi ce sugereaza AMD.

Una din cele mai comune cauze ale vederii slabe este ceea ce se numeste "degenerescenta maculara". Aceasta este cauza orbirii si a altor probleme de vedere, in proportie de 50%. 

In mod obisnuit, cei afectati sunt persoane de peste 60 de ani dar forma genetica a acestei boli poate afecta si persoane tinere sau chiar copii (maladia Stargardt).
Medicii inca nu au aflat cu exactitate din ce cauza celulele maculei incep sa degenereze. Una din teorii se refera la radicalii liberi, substantele nocive pe care corpul le preia din lumina soarelui, atmosfera si fumul de tigara.

Redau in continuare, in traducere, scurta istorioară a unei persoane care sustine ca s-a vindecat de degenerescenta maculara. (Marturia se poate citi in original pe site-ul din America www.carotenoids.net):

In ianuarie am fost diagnosticata cu degenerescenta maculara; aveam o pata oarba in ochiul drept. Cand citeam, era ca si cum cineva ar fi sters o parte din litere.
Doctorul meu mi-a spus: "_ Nu exista nici o metoda prin care degenerescenta maculara sa fie tratata sau vindecata".
In iulie am inceput sa
consum Carotenoid Complex pentru a ma proteja de cancer, iar in octombrie mi-am dat seama ca pata oarba din ochi disparuse. De atunci au trecut 2 ani si pata este in continuare disparuta; Carotenoid Complex este tot ceea ce am luat.
Dupa ce a efectuat cateva teste, doctorul mi-a confirmat faptul ca nu mai am degenerescenta maculara si s-a aratat interesat de a afla mai multe despre Carotenoid Complex si despre compania care il produce.  KP (CA)"

*   *   *

citeste si articolul "Mărturie despre Glaucom" ...

 

Informaţii despre Carotenoid Complex si cum se comandă: www.CalitateNaturala.ro