Suplimentele GNLD - Pasul în plus pentru sportivi

“… In ceea ce mă priveşte, dacă n-aş avea încredere în produsele GNLD, sigur că nici nu aş fi acceptat o colaborare. Din moment ce colaborarea noastră durează nu de ieri, nu de azi, ci de mai bine de 3 ani, este normal să acordam credit Societăţii GNLD si produselor sale. Sportivii noştri au primit cu încredere suplimentele nutriţionale şi rezultatele nu au întârziat să apară. Expunerea pe care aţi susţinut-o la baza de la Snagov a dat un plus de încredere şi înţelegere sportivilor în ceea ce înseamnă importanţa nutriţiei celulare pentru sănătate şi performanţa sportivă, fiind foarte apreciată şi având un ecou pozitiv …”

Iolanda Balaş Söter, Preşedinte de Onoare al F.R.A.

Cei mai buni atleţi ştiu că antrenamentul constituie doar o jumătate a ecuaţiei care îi duce către sănătate şi succes, cealaltă jumătate fiind o alimentaţie sănătoasă bazată pe factori nutritivi ca: legume, fructe, cereale, peste, lactate proaspete,Foto produse GNLD elemente esenţiale pentru o nutriţie celulară optimă. Deci, asigurarea unei diete zilnice echilibrate, bogată în vitamine, minerale, enzime şi în alţi factori nutritivi, capătă o semnificaţie specială pentru atleţi şi alte persoane fizic active.

Totul porneşte de la celulele noastre. Suntem alcătuiţi din mii de miliarde de celule, fiecare celulă putând fi considerată ca un corp in miniatură. Suntem sănătoşi si activi pe cât sunt celulele noastre de sănătoase şi active! Suplimentele GNLD asigură o nutriţie celulară corectă, abundentă şi echilibrată în nutrienţi esenţiali, exact la nivelul fiecărei celule.

În concluzie, pentru a avea beneficii maxime, atletul are nevoie de aplicarea unui program GNLD zilnic de integrare nutriţională cu spectru larg, indiferent de faza atletică în curs. În acest fel îşi asigură baza de substanţe nutritive pentru:

Producerea energiei celulare

Reînnoirea celulelor şi ţesuturilor

Repararea ţesuturilor sau protejarea unor celule prin aportul de antioxidanţi optimi care anihilează radicalii liberi.

GNLD International vă garantează produse cu adevărat deosebite, bazate pe natură şi având suportul ştiinţei (SAB – Comitetul Ştiinţific propriu). Suntem mândri că urmăm proiectul original al naturii, un plan ce garantează faptul că ingredientele utilizate pentru produsele noastre nutriţionale provin din lanţul alimentar uman (fructe, legume, cereale, peşte), având o lungă istorie de siguranţă şi consum. Totodată, sunt testate antidoping de Laboratorul de Control Doping din România. Iată recomandarea noastră: Tre-en-en, Kal-Mag, Formula IV, Formula IV Plus, Omega-3 Salmon Oil, Carotenoid Complex, Flavonoid Complex, Sustained Release Vitamin C, Aloe Vera Plus, GR2 Protein Shake.

Sportivi din diferite ramuri ale atletismului utilizează produsele GNLD ca program de integrare nutriţională zilnică: Echipa de Decatlon a S.U.A., Federaţia Română de Atletism (Marian Oprea, Nicoleta Grasu, Tomescu Elena, Perie Bianca, Moroşanu Angela), Echipa Olimpică Masculină de Gimnastică a S.U.A., Pascu Dumitru, multiplu campion naţional la Dans Sportiv (C.S.S.2), Echipa Naţională de Gimnastică Ritmică a Ungariei, Echipa Naţională de Sărituri la Trambulină a Finlandei etc.

Este o cinste deosebită pentru Societatea GNLD International faptul că doamna Iolanda Balaş Söter, Presedinte de Onoare al Federatiei Romane de Atletism, a acceptat să devină puntea de legătură prin care vârfurile atletismului din România pot să beneficieze de avantajele deosebite furnizate de calitatea de înaltă clasă a produselor nutriţionale GNLD.

Sabin Parpală, reprezentant GNLD International

(Articol preluat de pe www.atleticgiurgiu.ro) - 2007 -

 

NOTA:  Pentru  informatii  si  comenzi  in legatura  cu  suplimentele  din  alimente  integrale GNLD, accesati magazinul www.CalitateNaturala.ro.