Formula IV marca GNLD (NeoLife)

Continut: 100 capsule

Formula IV este mai mult decat un complex de vitamine, este primul integrator multi-factor, care furnizeaza  vitamine si alti factori dietetici, minerale, impreuna cu lipide si steroli. Dezvoltat in anii '50, Formula IV cu Concentrat de Cereale Tre-en-en a dat, in aceste decenii, siguranta unei nutritii la nivel celular pentru persoanele din intreaga lume.

Formula IV, un supliment  alimentar complet si natural, aduce un aport adecvat de lipide si steroli favorizand utilizarea eficienta a substantelor nutriente. Calitate naturala!

Vitaminele si mineralele sunt foarte importante, dar singure nu sunt suficiente pentru satisfacerea tuturor exigentelor unei nutritii umane optime. Grasimile alimentare cunoscute ca lipide si steroli contribuie la o buna nutritie la nivel celular.

Formula IV marca GNLD (NeoLife)

Avantajele acestui produs:

   Reuneste principalele vitamine si minerale fundamentale pentru completarea necesarului zilnic a alimentatiei obisnuite: vitamine liposolubile A, E, D3 si hidrosolubile B1, B2, B6, B12, vitamina C, acid pantoteic, acid folic, oligoelemente:  Fier (Fe), Zinc (Zn), Mangan (Mn), Cupru (Cu), Seleniu (Se), Crom (Cr), Iod. Este un produs bazat pe amestecul exclusiv de Concentrat de Cereale Tre-en-en, extras din grau, soia si orez, pentru a asigura permeabilitatea membranelor celulare, facilitand absorbtia de substante nutritive si eliminarea reziduurilor si a produsilor de reactie din celule.

Aduce un aport de vitamine B “co-enzimale” angajate in toate reactiile metabolice.

● Ajuta la reglarea metabolismului celular si la regenerarea celulei. Drept urmare, este combatuta eficient starea de oboseala. 

  Este dozat conform necesarului nutritiv standard, capabil sa ducă la o integrare justa a nutrientilor.

● Pe langa vitamine, furnizeaza si enzimele necesare metabolizarii complete a acestora, ducand astfel la o asimilare efectiva a vitaminelor indiferent de varsta persoanei consumatoare.

Administrare:  1-3 capsule pe zi, doar dupa masa.

Tara de origine:  Italia

   Informatii Nutritionale:

Formula IV - Informatii Nutritionale

 

Cum se comandă Formula IV GNLD (NeoLife)?

Produsele marca GNLD (NeoLife) nu se comercializeaza prin farmacii.*

Toate aceste produse se pot comanda online in magazinul www.CalitateNaturala.ro sau folosind datele din pagina de contact.

 

  *  Aceste produse se comercializeaza prin sistemul vanzarilor directe, actul de vanzare fiind un atribut exclusiv al distribuitorilor autorizati ai GNLD. Site-ul oficial al societatii GNLD este: www.gnld.com