Ce este Kal-Mag Plus D marca GNLD (NeoLife)?

   Kal-Mag GNLD este un supliment nutritional complex, extrem de bine conceput, care contine calciu, magneziu si vitamina D3 provenite din surse naturale, toate puse in aceeasi tableta. Este perfect asimilat de catre orice persoana, de la copii pana la adulti. Are efecte sigure in tot ceea ce inseamna lipsa de calciu si magneziu: spasmofilie, tetanie, unghii friabile, memorie, migrene, dantura, oase, articulatii, dureri musculare, stres etc. Eficienta acestuia a fost testata de catre sute de persoane suferinde de spasmofilie.

Kal-Mag Plus D marca GNLD (NeoLife)

Este un sustinator de efort remarcabil pentru cei care invata (elevi, studenti) si pentru sportivi. Produsul este in asa fel conceput incat sa poata fi luat in orice perioada a anului, chiar zi de zi, fara sa existe riscul unor depuneri necontrolate sau ingrasari. Este dietetic si are 0 (zero) kcal. Este absolut sigur pentru consum. In cazul unui eventual surplus, acesta se elimina pe cale naturala.

   Furnizeaza un calciu de inalta puritate, usor absorbabil si perfect biocompatibil cu organismul uman, provenit din cochilii de scoici.

Calciul si magneziul joaca totodata un rol critic in activitatea multor enzime, in sanatatea cardiovasculara si in functionarea nervilor si a muschilor.  

● Calciul natural este cel mai recomandat a fi utilizat in tetania musculara latenta sau cronica, precum si pentru manifestari la nivelul osteoarticular (rahitism infantil, osteoporoza la senescenta etc.).

  Este recomandat tuturor: copiilor in perioada de crestere si dezvoltare, femeilor gravide si pe durata alaptarii, femeilor la menopauza si post-menopauza, sportivilor, persoanelor in varsta.

● Fara contraindicatii sau efecte adverse.

   Informatii Nutritionale:

            Valoare energetica = 0 Kcal                     Proteine, Carbohidrati, Grasimi = absente.
  Pentru 1 tableta % RDA* Pentru 3 tablete % RDA*
             Calciu 150 mg 19% 450 mg 56%
             Magneziu 75 mg 20% 225 mg 60%
             Vitamina D3 1,7 microg 33,3% 5 microg 100%

* = necesarul zilnic recomandat de CE

Prezentare: cutie cu 180 de tablete 

Tara de provenienta: Marea Britanie

Compania producatoare: GNLD International

Notificat la SNPMAPS (Nr. AA5131/2011).

Administrare: Pentru o complementare normala a alimentatiei, se iau 3 tablete pe zi cu ajutorul unui pahar de apa; in conditiile unui necersar ridicat, se vor consuma pana la 6 tablete pe zi.

 

Cum se comandă Kal-Mag Plus D GNLD (NeoLife)?

Produsele marca GNLD (NeoLife) nu se comercializeaza prin farmacii.*

Toate aceste produse se pot comanda online in magazinul www.CalitateNaturala.ro sau folosind datele din pagina de contact.

Intrebări frecvente despre Kal-Mag Plus D de la GNLD...  ===>>>

 

  *  Aceste produse se comercializeaza prin sistemul vanzarilor directe, actul de vanzare fiind un atribut exclusiv al distribuitorilor autorizati ai GNLD. Site-ul oficial al societatii GNLD este: www.gnld.com