ContactSabin

Va multumesc pentru timpul acordat vizitarii acestui site. Am publicat aceste informatii pentru prima data in anul 2002, la 2 ani dupa ce am cunoscut suplimentele nutritionale marca GNLD, printre care Kal-Mag, Formula IV si Omega-3 Salmon Oil. Sper ca prin cele scrise aici v-am adus un plus de incredere pentru rezolvarea situatiei dvs. personale.

Dupa ce m-am convins in primul rand prin consum personal de calitatea suplimentelor nutritionale marca GNLD (acum NeoLife), m-am implicat in activitatea de promovare si distributie a acestora.

In acest scop, am construit si un magazin on-line unde se pot comanda nutritionale GNLD (NeoLife) la cele mai mici preturi: www.CalitateNaturala.ro.

Ca urmare, in situatia in care doriti sa le incercati si dvs. va pot ajuta cu placere. Aici gasiti toate datele. Oricum, nu ezitati sa-mi scrieti sau sa ma sunati daca aveti intrebari sau doriti sa comunicati in mod direct cu cineva care are experienta. Totul se poate rezolva atunci cand ai credinta.

VA DORESC MULTA SANATATE!!!                                                                                                           ... Dorian

0722.794.224 vodafone

calitatenaturala@gmail.com
www.CalitateNaturala.ro